Fikir7 Manset Haberler

09 Haziran, 2007

Evlilikte Mahremiyet

Ahmet MiM
08 Haziran 2007 23:24

Saklanilan her bilgi YALAN dir...

Evlilikler;1. Sevgiye,2. Mantiga dayali evlilikler olarak 2 genel kategoride kabullenilirse, sinirlarin nerede baslayip, nerede bittikleri sorularina verilebilecek yanitlar DOGRU olabilirler.Mantik evliliklerinde maddi cikarlar, sevgiye dayali evliliklerde ise maddi ve manevi hersey cikardir. Mantik evliliklerinde cikarlar kisitli iken, sevgi evliliklerinde cikarlar sinirli degildir.Bu nedenledir ki, mantik evliliklerinde her türlü yalan(söylenilmeyen gerceklerde yalandir!) (sirlar) serbesttir.



Ahmet MiM
08 Haziran 2007 23:15

Mantik ve Sevgi evliliklerinde sinirlar degisiktir.

1.Soruya verilen cevap üzerine:Sinirlari bizler koyariz ve bu sinirlarin nereye kadar olacagi karari hicbir kimsenin inhisarinda degildir. Yani sinirlarin nerelerde oldugu sorusunun yaniti relatif(belli degil!!)tir.Burada yazarin gösterdigi sinir; kendine göre bir sinirdir ve kimseyi baglayamaz, bilimselde degildir.Iki insan arasindaki sinir; o kisilerin birlesme dereceleri ile dogru orantili olarak ortadan kalkar.Eger evlilik; birliktelik, kaynasma, birlesme, tek vücud olmak ise ?

Ahmet MiM tarafından 09 Haziran 2007 20:07 tarihindeMahremiyet varsa, evlilik yoktur... Arkadaslik; maddi ve manevi varliklarin temini ve ortak paylasimidir.Eger cinsel maddi ve manevi varliklarin temini ve paylasimlarida arkadasliktaki paylasimlara eklenecek ise, evlilik söz konusu olur.Arkadasliklarda maddi ve manevi varliklar, arkadasligin derecesine göre sinirlandirilirken, evliliklerde sinirsizlik sarttir.Avrupalinin ve islamin evlilige bakis acisida budur.Evlilikte mahremiyet yoktur ve olamaz. Mahremiyet; aradaki paylasil(a)mayanlar demektir ki, evliligi tabansizlastirir.

Ahmet MiM
09 Haziran 2007 19:58

YANLIS !!!!:

Maksad para getirmektir eve, calismak degil...???

"e- Çiftler karı-koca olarak evliliğin getirdiği rolün gereği neyse onu yapmalılar. Kira geliri var diyerek erkeğin çalışmaması söz konusu olamaz." diyorsunuz. Bu rol; calisip, evliligin ikamesini mi saglamak yoksa evliligin ikamesi icin gerekli parayimi kazanip, getirmektir ?Calismak hedef degil, aractir para kazanip, evi yürütmek icin degil mi ?O halde 3/e YANLIS !!!!"Keske sende her isci gibi ise gitseydin" diyenlerdenmisiniz yoksa ?

Ise gitmeye ihtiyaci yoksa adamin para kazanmak icin...

N´olcek ?

www.haber7.comda yayinlandi

Hiç yorum yok: