Fikir7 Manset Haberler

10 Ağustos, 2007

Aptal halk mi AGAR mi ?

Agar bu milletin hafizasinin olmadigini düsünen devletci diger bir deyimle Amerikanci bir devlet adamidir. ittihadd-i terakkinin bir oyuncagi da denilebilir.

Bu milletin iktidar olmasini, Cumhurbaskanligini, Diger Kurum ve Kuruluslari, secilmemis atanmis amerikanin kapikulugunu asirlardan beri yapagelen, adina derin devlet, devlet, ittihadd-i terakkiciler, Kemalistler, Atatürkcüler denen ve bu ülkeyi, bu ülke halkini hice sayarak soyan ve soydurtturtan GÜÇ´ün tetikcisinden, emir usagindan baska birisi degildir emir kulu AGAR.


Kendisinin; cuntacilara karsi olusturulan, PKK yi silip, süpüren sivil kontrgerillanin yok edilmesindeki 1. No. lu adam oldugundan dolayi, böyleliklede bu millete ihanet ettigini, bu millet unutmadi. (Tansu Ciller Zamaninda)


Amerikanci Devletin satin aldigi Demirel´in yalakasi oldugunu, halkin reylerini DP ismini alarak, Menderes Vizyonunu suistimal ederek, Cuntacilarin lehine yönlendirmek istedigini, Mumcu´nun bile Demirel, Cindoruk ve Sinan Aygün´ün oyunlari ile, DP den uzaklastirildigini da bu millet biliyor.


Aptal sananlarin aptal olduklarini tescil etti 22.Temmuz 2007 secimlerde Türk Milleti.

Hiç yorum yok: