Fikir7 Manset Haberler

29 Temmuz, 2007

ABD usaklari, ABD usaklarina OY vermisler...Sasirilacak nedir burada ?


Askerin oyu CHP ve MHP'ye miydi? TESUD Başkanı emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, askerlerin ve ailelerinin oylarını CHP ve MHP’ye verdiğini iddia etti. 'Seçimin galibi sayılırız' diyen Küçükoğlu'nun hesabı şöyle:

29 Temmuz 2007 10:26

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Başkanı emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, 22 Temmuz Milletevekili Genel Seçimleri’nde askerlerin ve ailelerinin oylarını CHP ve MHP’ye verdiğini iddia etti. Açıklama yapan Küçükoğlu, “Bizim tabanımız MHP ve CHP ye oy verdi. CHP’nin oyunu yüzde 12.5'ten yüzde 20'ye çıkardık” dedi. TESUD üyelerinin ve cumhuriyet mitinglerine katılan insanların sözlerinde durarak Cumhuriyet ve laikliğe bağlı olduğunu ispatlayan siyasi partilere oy verdiğini belirten Küçükoğlu,
“CHP ve MHP’nin oy oranı yüzde 35’e çıktı. Seçimin galibi sayılırız” diye konuştu. “CHP ASKER ADAY GÖSTERSEYDİ OY ORANI DAHA DA ARTARDI”
CHP’nin milletvekili aday listelerinde asker kökenli olanlara yer vermemesinin oy oranını düşürdüğünü savunan Küçükoğlu, “CHP hiç asker aday göstermedi. Asker aday gösterseydi TESUD tabanını olduğu gibi çekerdi. MHP iki paşayı aday gösterdi ve büyük bir başarıya imza attı” dedi.
ANKA

Hiç yorum yok: