Fikir7 Manset Haberler

17 Ekim, 2005

Irkcilik ve Osmanli

suat
Feb 23.05

KÜRT ve TÜRK SÜRTÜSMESI..PKK
bu son yazisim

Sizin gerceklerden, tarihinizden, cibbilliyetinizden haberiniz yok !!
Osmanli; sadece Turk irkindan olan bir milletten degil, bircok irka mensup milletlerden olusmus bir devletti.
Osmanogullari; Türki soylardan birisindendi.
Osmanli; sadece Türki irklardan olussaydi, turk irkciligini üstün tutsaydi, sizin yaptiginiz gibi ulke ismini Turkiye yapar, dilini turkce yapardi,
Osmanli devleti, Türk olsa idi, müslüman olsa idi, dinini de sahte laiklik safsatalari ile ateistlestirirmiydi ?
Dinsizlestirirmiydi bu milleti ?
Osmanlinin Turkcülükle hic bir alakasi yoktu. Hangi osmanli "ne mutlu turkum diyene" demistir ??? Türküm demek, irkcilik yapmak yasakti.
Hangi osmanli padisahi turkluk hakkinda bir tek soz bir tek kelam, etmistir ? Tarihe bir bakin bakalim gorebilicekmisiniz ??
Sizler tarihi degistirip aptal dusuncelerinizi herkese zorla kabul ettirmeye calisiyosunuz.
Eger osmanli turk ise, neden devsirme yolu ile 10 binlerce insani osmanliya katti ???
Sizin gibi kendi soyunu bilmeyenlerin isine gelmedigi icin kendi hayal dunyanizda kurdugunuz cocuksu masallara inanicak kadar zavallisiniz sizler.
Osmanlida kimse "turkum", "kurdum", "cerkezim" diyemezdi. Çünkü yasakti. Bana turkluk le ilgili bise ispatlayin osmanli zamaninda.
Dilleri turkce degil osmanlicaydi.
Dinleri islamdi. Sizinki gibi ateist degil.
Ülkenin ismi osmanli idi. Türk irkina sadece ait, Turkiye degil. Çunku cesit cesit. bircpk irktan insanlar yasiyodu o topraklarda.
Onlar sizden binlerce kez zekiydi.
Sizler ozurlusunuz kafadan. Vatansever o pic lafinida sana iade ediyorum sen bir millete ne hakla o tur bir itamda bulunabilirsin mavi gozlu sari sacli bi sahis olarak sen o sekilde bi yaklasimda bulundugun icin sozunu sana iade etmekde benim hakkimdir.
Kaldi ki, turkler; sizin iddia ettiginiz gibi, ataniz gibi, sari sacli mavi gozlu de degillerdir. Kim bilir kac milletin kani var senin vucudunda.
Ben hic bir millete kufur etmedim. Ama sana kisisel olarak ediyorum. Çunku once sen ettin.
Sen bir pisliksin..
Köpeksin.
Uluyan kopeklerden dahi igrencsin.
Yanimda olsan suratina kusardim. Çünkü seni ve senin gibi irkci, fasist ve asagilik zavalli yaratiklari gorunce midem bulaniyor.
Sari sacli, mavi gozlu dönek, kirma, sozde turk....
Turkmus...
Gercek turkler senin gibi serefsiz assagilik igrenc degillerdir. Kaldi ki, onlar kendi hallerinde orta asyada ve her yerde yasiyolar. Senin gibi irkci fasist de degiller.
Madem ki, durmadan "sen Türk degilsin" diyorsun.
Ben kürdüm. Evet hadi bildigin kufurleri sirala cunku sizler boyle irkci, pislik insanlarsiniz. Ben asla aslimi inkar etmem. etmiycemde....
Peygamber efendimiz der ki, "aslinizi asla inkar etmeyin"
20 yasinda olan gencleri aileleri: "oglum askere git askerligini bi an once yap ki, erkek adam olasin" diyerek askere gönderirler. Askere yolladiklari ogullarina, birliklerinin basindaki irkci komutanlar ; "Kürtleri asagilik, serefsiz insanlardir" derler. Tüm Kürt asilli askerlere de küfrederler. Tüm askerlere de, Kürtlere küfrü ögretirler.
Eger Diyarbakir´da askerler; kürdlere küfür ediyorlarsa, bende kürdüm ve kürdlere boyle kufur etmekten sizleri men ederim, sizleri kinarim. Bu vatan icin kanlarini döken ama "Serefsizler" dediginiz o insanlari; gece nobeti sirasinda, arkadasi ile birlikte o vatani korurken, serefsiz kopekkkkk bir astsubay gelip, bagirarak ismini soyledikten sonra, sirtindan 3 el ates edip oldurecek kadar vahsi kopeklersiniz. Serefsiz Asrsubayin sirtindan vurdugu asker; benim akrabamdi :( iste sizler boyle akla mantiga sahip insanlarsiniz sizler boyle vahsi insanlarsiniz daha sonra cesedini tabuta koyup ailesine "oglunuz intihar etti" diyebilicek kadar yalanci insanlarsiniz. Tabuttan kanlarin damlamasi, ailesinin bunu gormesi ve süphelenmeleri, annesinin ve babasinin hickiriklar icerisinde "oglumuzu son bir kez gorelim" diye yalvararak aglamalari, tabut icerisindeki ogullarinin cesedini görmelerine yetmedi. Askerler buna izin vermedi ve ogullarini göstermeden gömdüler. Topragin altina gomdukten ertesi gunu, topraktan cikardilar ogullarinin cesedini ve gördüler ki, cocuklarinin ön kismi tamamen paramparca. Bunu gördüklerinde, yureklerinin parcalandigini sizler degil ben gordum. Daha 20 sinde bir cocuk, delikanli...
O vatani savunurken barbaros ve senin gibi vahsi katliyamci yaratiklar tarafindan olduruluyo sonra utanmadan "kardesiz bu ulke hepimizin" diyebiliyosunuz. Sonrada "kürdler bize dusman" diyerek, kurdlere; tc kuruldugundan beri yapmadiginizi birakmadiniz.
Osmanli zamaninda 600 sene kardes gibi yasadi tüm insanlar, irk farki gözetilmeksizin.
Sizin tarihiniz daha 80 yil.
Osmanli; Sizin bir parcaniz degildi. Ataniz da degildi... Zira sizler; hilafeti kaldirdiniz. Bu nedenledir ki, dunyadaki muslumanlar aci icinde kivraniyo.
Yazamiycam daha fazla ve bu son yazisim cunku sizin yazdiginiz kufurleri gordukce midem bulaniyo. insanlar sirf kürd oldugu icin onca laf ediyosunuz.
Bir otobusu durduran askerler yolculari indirdikten sonra serefsiz komutanlarindan biri, hamile bir kadini görerek, kadina yaklasiyor ve karnina tekme atarak; "bu cocugu dogurucanda, basimiza teroristmi getiricen" diyebiliyor.
Bu kadar hayvanca igrenc bir irkci kafaya ve irkci zekaya sahip kopekler oldugu muddetce bu ülkede, bu nefrette hep olucaktir.
pkk olmadan once, kaldi ki, pkk yi cikaranda sizin o igrenc devletiniz. Sirf kürdleri asimile etmek icin, guneydogudan ve dogudan kurdleri surup, diger bölgelerde ve yerlesim alanlarinda, diger milletlerin arasinda kaybetmek istediniz. Bu bölgelerde teror havasi olusmasi icin cikardiniz pkk yi. Sirf o yuzden bosu bosuna sizin gibi insanlar kurdlerden nefret ediyo. kaldi ki, kurdler o topraklara sizlerden cok cok once geldiler daha sonra kendi rizalari ile musluman olan osmanliya katildilar.
Ismi turkiye olmus olsa asla katilmazlardi.
Dinsiz bir devlet olsa asla katilmazlardi.
Dilide turkce olsa yine asla katilmazlardi.
Osmanli cok farkliydi. Keske hala osmanli yasiyor olsaydi. O zaman ne savas olucakti ne kavga.
Simdi icinizden gelen kufurleri siralayin bana. Çunku biliyorum ki, sizler kurdlere kan kusuyosunuz. Yeni dogmus bir bebegi bile sirf kurd oldugu icin oldurebilicek igrenclikte irkci asagilik insanlarsiniz sizler.
Çünkü yureginizde acima hissi yok Allahi tanimayan ateistte ne insaf ne merhamet ve nede acima hissi olabilir. Allah almis onu sizden. Çünkü sizler kurdleri insan olarak bile gormuyosunuz. Kaldi ki, Allah katinda herkes essittir ama sizler irkci fasist siniz.
Hadi durmayin elinize bir silah alin ve butun kurdleri oldurun coluk cocuk bebek kadin yasli demeden onlar insan degil cunki onlari Allah yaratmadi cunku siz turksunuz ya cennete gidiceksiniz dimi ?? Samanist cennetine mi ?
Hadi benden bu kadar. Yemin ediyorum bir daha da bir tek kelime yazmiycam.
cunku biliyorumki sizin gibi vahsiler herzaman olucak vahsisiniz cunku kalbiniz yok cunku acimassiniz peygamber efendimizin o insanligi birgun yolda sahabeleri ile yururken kafirler tas atip peygamber efendimizin dislerini kirmislar ve mubarek dislerinden kan gelmis sahabeleride efendimiz bir beddua edinde bunlar perisan olsunlar demisler peygamber efendimizde hayir Allah onlari islah etsin demis siz ve sizin gibilerde vicdan yok kaldiki musluman bir insan asla baskalarina dusman olmaz silahiniz varsa gidinde kurd halkini oldurun ama unutmayin ki, yaptiklarinizin hesabini obur dunyada vericeksiniz !!!!!

suat
Feb 20.05

ya vatansever ve barbaros okuyun ogrenin

vatansever gel bakalim simdi sorucaklara cevap ver bana lagaluga yapma ok !!

1- Gercek turkler orta asyada yasarlar ve cekik gozlulerdir ve dilleri bugun senin turkce dedigin dilde degildir zeka ozurlusun neden mi turkce dedigin dil icersinde arabca, farsca, ingilizce, osmanlica ve turkce dedigin dilden de vardir. senin dilin karman corman o yuzden senin atan turk dil kurumunu kurdu cunku osmanlica, turkce degildi.

2- sen Anadoluya 1071 malazgirt meydan muharebesinden sonra geldin. Sen oraya gelmeden once anadoluda cesit cesit insanlar yasiyodu. Lazlar, kurdler ve onlar gibi 10 larca etkin gurup.
Bunuda o bos olan kafana yerlestir anladin mi ?
Senin turkluk ilede hic bi alakan yok. Gözlerin cekik bile degil.
Bi kere at sutu de icmiyosun. Gercek turkler; muslumanda degillerdi bana aptal aptal yaklasimlarda bulunma.
Senin soyun kim bilir nerden goc edip geldi anadoluya ?
Yada kim bilir hangi milletten insanlardan olustu senin sulalen ?
Git dna testi yaptir bakim. Bide orta asyadaki turklerin dna sini al karsilastir bakalim dna larinda turk dna si bulunacak mi acaba ?
Turkmus hadi ordan !

3- Hangi kani tasiyosan, bu topraklara gelip artistik yapma bana. Gözlerin bile cekik degil gercek Turkler; Kirgizlardir, Turkmenlerdir. Kaldi ki, onlar hala orta asyada yasiyolar.
Gitte dis gorunumlerine bak. Seninle bi alakalari varmi salak seni

4-) Osmanli zaten turk degildi osmanlida kimse ben turkum, kurdum, lazim diyemez di. Yasakti. Osmanli vardi. Turk olmus olsalar ulkenin ismini sizin yaptiniz gibi fasist soylemler ile turkiye koyarlardi ama osmanli irkci fasist degildi.

5-) NE MUTLU MUSLUMANIM DIYENE

senin atanin buldugu bi fasist soylem daha ne mutlu turkum diyeneymis. Git sor bakim sokaktaki insanlara, kim mutlu ?
Hepsinin karni ac. Senin kicin rahat sanirim o yuzden irkci soylemlerde bulunuyosun. Mutlu bile degilsin onuda biliyorum ama iste senin turk olmayan atan cikip "ne mutlu turkum diyene" diyerek sizin gibi aptallari kandirmis. Diktatorluk duzenlerinde oldugu gibi daha ilkokul cocuklarina zorla sabahin köründe "turkum, dogruyum, caliskanim" diye marslar okutuyosunuz.
Bugun bak bakalim türk toplumu dedigin toplum duzenine. Hirsizlik ve her turlu igrenclik var ve bunlari yapanlarda senin milletin bunlarda cikip "ne mutlu turkum diyene" diyolar. Önce insan ol.
Barbar sana bise demiyorum zaten isminden belli diye demistim barbar os iyi isim vermisler sana yakismis.
6-) senin atan latin alfabelerini almadi mi ?? sonrada "turkce diyosun". Turk alfabesi mi o ? Latin alfabesi mi ?

Çok komiksin sen.
Yaaaa hahahaa adamlarin alfabesi bile latin sonrada cikmis otuyo ya... Yeryuzunde senin kullandigin bu dili, bitek tr denen yer konusuyo hic bir gecerliligi olmayan bir dil. Hic bir ozelligi olmayan bir dil. Siz gidinde turk dil kurumuna yardimci olun. Otobus un turkcesi cok oturgacli inengecli binengecli goturgec hahaha dile bak beee ne dilmis bu :)

Son olarak su alttaki yaziyi oku bakim kimlerin soyu nerden geliyo ogren sonra turkum diye konusma
Kurucusunun adini; (Osman) alan Osmanli devletinin külleri üzerinde kurulan TC; kisi adini almadi ama, kurucusunun irkci ve askeri "ilke ile inkilaplari" üzerinde temellendi. Kuruculari ve devleti; Bulgar, Arnavut, Sirp, Kürt, Ermeni, Arap dönek ve dönmelerle devsirmelerdirler.
"demokratik" dönemlerde dahil olmak üzere, bunlar TC'nin gercek egemenleri oldular.

iktidarin kayitsiz sartsiz efendisiydi askerler. O nedenle, secimler her dönemde göstermelikti. Askeri iktidarin baski Üslubunu da, degisen Genelkurmay baskanlari belirliyordu.

Egemenligin, "babadan ogula" yerine, "atama sirasi gelene gecme" biciminde degisime ugradigi sistem, irkciligi nedeniyle, Osmanli hanedanligindan daha geri ve daha baskiciydi.
Yönetenler; asagilik kompleksi hastaligindan muzdaripti. Çünlü dönek ve devsiirmeydiler. "Asil"dan Bastan görünmek icin korku toplumsal korku þýrýnða ediyor, terörist kesiliyor, kiyici oluyorlardi.

Bir Sirp ailenin kacirilmis cocugu olan Sokullu Mehmet Pasa, Osmanli'nin en gaddar Sadrazamlarindan biriydi. Kendi halkina yaptigi zulüm ise unutulmazdi.

TC'de Cumhurbaskani da olan Cemal Gürsel, dönmesel kompleksle, kendi halkini asagiliyor ve "size Kürt diyenin yüzüne tükürün" diyordu.

Ermeni ve Kürt soykirimlarinin artikci cocuklari, askeri okullarda yetistirilerek kullanilmadi mi?
1970'lere kadarki generallerden hangisinin hangi kökten oldugunu kim biliyordu? Ama gaddarliklari biliniyor.

1969 yilinda, Kürtlere karsi baslatilan "Komando harekati"nin yöneticilerinden general Zeki ilter, Agrii'nin Eleskirt ilcesinin Hasankale köyünden, kürt kökernli birisiydi.. Jandarma genel komutanligi, Savunma Bakanligi müstesarligi da yapti. Köyde yasayan kardesi, onun halkina reva gördükleri anlatildiginda, utancindan basini egiyordu.

Türkleri, gercek anlamda Türkler de yönetmedi. Türklere karsi Türk irkciligi yapan en büyük "Türk"ün köklerini arastirmak icin Kibris'a gitmistim bir zamanlar. izlerinin üzerinde külleri söyle üfledigimde, "Türk" degil, Lübnan "Maroni"si bir kimlik cikivermisti karsima.

Kürtlere kimlik, kisilik degistirme üzerinde teslimiyetle, kölelik arasinda secenek sunan, Ã?onya'nin, Rum Puntos ülkesinin sarisin delikanlisi Oktay Eksi mi Türk simdi?

Irkcilik temeli üstünde kurulan TC'nin egemenleri, yerlerini korumak icin bu insanlik sucunu körüklediler. Çünkü, "ic düsman ve dis düsman" diyerek, kendilerini koruyucu, kurtarici yerine koymalari gerekiyordu. Baska türlü varlik nedenleri olamazdi. Kürt Türk düsmanligi da, özel cikarlari icin isledikleri insanlik cinayetinin sonucuydu.

Eger, Türk irkciligini devreden cikarip Kürtlerle Ã?onlularin, Roma-Bizansin, Ermenilerin cocuklari kardesce bir arada govende, horon ve sirtakiye dursaydi, Kürt zilfetiyle, Ermeni pastirmasini, Rum pilakisini, Laz, Puntos yemeklerini bir arada yiyebilseydi, onlarin kurtariciligi bosa cikardi.

Halki soyarak, sirtina binerek gecinmeleri icin halklarin düsmanligi kacinilmazdi. Bu ihtiyaclari icin düsmanliklari körüklüyorlardi. Daha dün Ege'de, Akdeniz, Kara Deniz' de Kürtlerin evlerini, isyerlerini yagmaladilar, bebeklerin mamasini caldilar. Kürtlerin cenazelerini mezarliklara almadilar. Bütün bunlar, "ben devletim" diyen ceteler eliyle yürütüldü. Dün Maras´ta, Sivas ve Çorum'da, yakin gecmiste, gecmiste Istanbul'un yagmasinda oldugu gibi tutulmus adamlari kullandilar.

"Devlet" denilen ceteler eliyle irkcilik yapilmasaydi, Oktay Eksi ile benzeri dönme, dönek ve devsirme kiskirticilara, tetikcilere insanlik cinayeti isleme isi düsmez, ac kalirlardi.

TC, irkcilikcilik sucu isleye isleye dünyanin dilencisi, cingirakli kurdu olmadi mi? Irkci vandallikla Kürtleri üretimden kopardiklari icin herkes aslik cekiyor mu bugün?

Rumlari sürdükten sonra, kültürel vandallik cukuruna düsmediler mi? Ermeni soykirimindan sonra, yapi ustasi bile bulamadilar.

Bugün, Ermeniler kötü, ama Kayseri'nin Aðýrnasli köyünden Mimar Sinan iyi ve "Türk" onlarin dilinde. Dünyaya "bak medeniyiz" diyerek Sinan' in eserlerini gösteriyorlar. Kürt "yok" kültürü yasak, ama bir Kürt olan Mustafa Erdogan'a folklorundan bir demet yaparak, "Sultanlarin dansi" adi altinda, Avrupalilara "bakin kültürümüz de var" gösterisine cikiyorlar.

Dönek ve devsirmeler irkciligi gida yaptigi sürece, insanlik inleyecektir anlasilan. Baris ve kardeslik, suda yanmaya devam eden ates olarak kalacaktir.

barbaros
Feb 16.05

suat a

suatim canim cigerim..
bu setede tazýþan vatav sever, kadavra ve barbaros adli sahislarin gözleri coktan acilmis olup tehlikeyi sezip siz kardeslerini sürekli bu tehlikeden haberdar etmekteler ama nafile...
güzel kardesim inanclarina gercekten can-i yürekten saygi duyuyorum ve bunun icin yeminler ederim. sunu bil ki, bu vatana düsman girdiginde o sahislarla ayni cephede olacaksin, tabii kacmazsan. ayni dava icin savasacaksin "VATAN" dava budur karedesim. bizim vatanimiz varsa eger müslümaniz.. biz türksek eger müslümaniz. vatan elden gittigtinde hicbirimizin torunu müslüman olarak dogmayacak. iste atatürk te bunu yapti.. lütfen bu arkadaslar dogru söylemekteler inandiklari yol dogrudur, "ÖNCE VATAN SONRA MÜSLÜMANLIK" elbet hepimiz müslümaniz elhamdürillah. allahin izniyle ama bunu bu vatanda özgürce var olabildigimiz sürece müslümaniz...
arifsen eger oynanan oyunu sezersin kardesim. bu ülke evletlarinin bölünmesi ve kardes savaslari yaratilmasi icin bu ülkede türlü oyunlar oynamistir.. iste su anda yahudilerin oynadigi oyun budur, ayni daha öncekilerde oldugu gibi. ÖNCE VATAN KARDESiM istersen allaha inan istersen seytana, istersen atayi sevme ve ona ajan de.. ama ne olura olsun kendi türk kardeþlerinle mutlaka o cephede ayni tastan suyu iceceksin savas oldugunda. iste neye inanirsan inan VATANIN BiRLiGi ? ne inaman dileklerimle ariflik ve melamilik yolunda ilerlemeni cani yürekten temenni ederim...

bozkurt

suat, osmanli imparatorlugu ile övünmekle ve atalarinin orada son bulduguna inanmakla haklisin arkadasim. Cünkü tarihi hala bu vatan evlatlarina yanlis aksettirmekteler...
okullarda hala bu ülkeyi ve bu milleti, batililasra satan serefsiz ittihat ve terakki cemiyetini övmekteler...

1- osmanli imparatorlugu 31 mart vakasiyla yikilmaya yüz tutmustur..

2- 31 mart vakasi ni hazirlayanlar o zamanin jöntürkleridir.

3- jöntürkler dedigimiz serefsiz takimi,ittihat ve terakki cemiyetinin kurucularidir, ve hepsi masondur.

5-masonluk seninde bildigin üzere yahudilerin kulubüdür.

6-atatürk abtulhamid´le cok siki sirlari paylasmaktalardi ve aptülhamit israil devletinin kurulmasini 35 yil geciktirebilen cok degerli bir padisahimizdir..

7-yahudiler aptülhamit padisahimiza Osmanli dis borclarini kapatmak üzere israilde yahudi tapraklarini vermesini teklif etmislerdir. Ama padisahimiz bunu kabul etmemistir.

8-yahudilerin israil devletini kurabilmeleri icin aptülhamit padisahimizi tahtindan indirmekten baska careleri kalmamisti.

9-osmanli nasil yikilirdi¦ iste o zamanin akli bir karisik havada aydin toplumunu Osmanliya ayaklanma yollarini armaya basladilar ve bir cemiyete ihtiyaclari vardi. Bunun adi ittihat ve terakki cemiyetidir.

10- bu cemiyet atatürke çok tekliflerde bulundu dostum. Aç bak tarihe Atatürk bunlarýn niyetini anlayarak aptülhamidin izniyle karþý bir cemiyet olan kuvvai milliyeyi daha o an aklýna koymuþtu.

11- Osmanli imparatorlugu artik masonlarin kuklasi haline geldi ve her kilit noktasinda mason bulunmaktaydi.

12- ve istanbulda binlerce türkün öldürüldügü 31 mart vakasi patladi dostum.

13- ve son … Osmanli bu darbeye dayanamadi. Dagildi.. bu son tokatti.

14- Atatürk o cemiyetin icinde olmadigi icin istanbul´u terk etmek zorundaydi, kacmaliydi, Cünkü bu vatan icin elini kipirdatacak insanlar yahudinin kuklasi olmuslardi. Omanliyi deviren ahmak aydin Türkleri oldu kardesim, hepside masondu ve hepside yahudinin usagiydi.

15- vatanin ondan baska düsüneni kalmadigini anladi atattürk ve yunanin izmire cikmasiyla istanbuldan kacmasi gerektigi kesinlesti.

16- o ahmak Türklerin hepside Osmanliya verdikleri zararin farkinda degillerdi ve tarihe bak kardesim hepside vijdanlariyla bas basa kalip, pisman oldular. …
-atatürk atam oldugu isin degil.. o iybir insandi kardesim.
- o belki senin tam anlamiyla istedigin gibi Müslümanligi yaratmadi ama o tam bir vatanseverdi.
-o Müslümanligi medenilestirmek istedi, temende ,tarablurta, diger Müslüman kentlerde cikan savaslarin cahil Müslümanlardan dolayi oldugunu coktan anlamisti.
Müslümanlik cübbe sarik , bagirtisinde degil dostum o yürektedir.
--- ama ne yazik kim Atatürk´de Yahudilerdendi,,,,
sebebide ok acik ¦.
17,02,2005

Hiç yorum yok: