Fikir7 Manset Haberler

23 Mayıs, 2007

DARBE PROVOKASYONU=ANKARA BOMBASI

Bomba ne anlama geliyor ? sorusuna verdiginiz 4 secenege, 1 secenekte ben ilave etmek istiyorum.
Darbe Provokasyonu

Yukardaki kendini devlet, Atatürkcü, Kemalist, Laik, Ulusalci olarak tanimlayan cok kücük bir azinlik; Cumhurbaskanliginin yani herseylerinin ellerinden gidecegini anlayarak paniklemis durumdadirlar.
Simdiye kadar yapacaklari bir darbeyi sebeplendiremediler. Darbe sebebi yok ortada. Defalarca cesitli provokasyonlarla; Trabzon, Mersin, Hirant Ding, Sayistay, Papaz cinayeti, Zirve yayinevi katliami, vs...gibi darbeyi zorunlu kilabilecek ortamlar hazirlamaya calistilar. Faillerin derhal bulunmalari, Faillerin arkasinda postallilarin mevcudiyeti, darbe zorunluluklarini suya düsürdü.
Nafartalar Caddesinde kullanilan Bomba uzaktan kumandali askeri bir bombadir. Ses bombasi nitelikleriylede techiz edilmisti. Maksat büyük bir hasar, dehsetli görünüm medya icin idi.
Postallilar canli bomba bulamayacaklarindan, bu bomba daha önceden orada bir yere monte edilmisti.
Kisacasi bu bir darbe provokasyonu idi. Bu provokasyonun arkasindaki güclerde ortaya cikartilacaktir ama bu güclere, simdiye kadar oldugu gibi dokunulamayacak, bu olayda digerlerinde oldugu gibi sümenalti edilmek mecburiyetinde kalinacaktir.
Selam

Kanal7 ve Haber7 TV Kanallarina UYARI !!!!

Avrupa daki duyumlarima göre; Türkiye´de Darbe gerekcesini yapay olarak olusturmak icin Bombali Provokasyonlar yapildigi ve yapilacagidir. Olayin arkasinda ABD, Ingiltere, Fransa ve Almanya da yer almaktadir.
Bombalarin El Kaide, dolayisi ile icerimizdeki Müslümanlar tarafindan patlatildigi bilgisi yayilmak istenmektedir. Bunun icinde Avrupadan bazi uzmanlarin Türkiye´ye gönderildigi, bunlarin TV ve Gazeteler araciligi ile görevlerini yerine getirecekleri duyumlarim arasindadir.
Dün aksamki haber programinizda konuk ettiginiz terör stratejisti bayanda bu gönderilenlerdendir.
Dikkatli olmanizi rica ederim.
Bu bombalarin ucu jandarma kislasina dayanmaktadir. Ankara´daki bombanin ayni izmir´deki bomba gibi bu merkez tarafindan patlatildigi, canli bomba olmadigi, uzaktan kumandali oldugu duyumlarim arasindadir.
Provokasyonlara gelerek, darbecilerin tezgahladigi bu tuzaga düsmemenizi rica ederim.
Maksat DARBE yapmak, darbe yapabilmek icin de darbe gerekcesi olusturabilmek, bunun icinde toplumu provoke etmektir.
Cumhurbaskanini elden kaybetmek demek, mevcut azinlik kaymak tabakasinin gitmesi demektir. Bu azinlik tabakasininda yukarda belittigim devletlere bu ülkeyi pazarladiklarida unutulmamalidir.
Selam


Postallilarin darbe provokasyonlariHaber7 internet sayfasinda yayinlanan makalem:

ABD, Ingiltere, Fransa ve Almanya´nin destekledigi, simdiye kadarki tüm provokatif olaylarin arkasinda oldugu tespit edilen postallilarin bu bombanin arkasinda olduklari ortaya cikacaktir.
Yurt disindan gönderilen terör exper leri destegi ile olay El Kaide´nin, Müslümanlarin üzerine yikilmak istenmektedir.
Dikkat edilmesi, doldurusa, tezgaha, provokasyona gelinmemesi sarttir.
Olay yerinde Türk Bayraklarinin asilmasida bu oyunun bir parcasidir.
Maksat; DARBE icin gerekce olusturmaktir.
Lütfen cok dikkat....

Hiç yorum yok: