Fikir7 Manset Haberler

12 Mayıs, 2007

PROVOKASYONLAR ve Kullanilan GENCLER

GERCEK NE ?, NEREDE ?

Bu gencler hususunda yazilanlarin hepsi yalan ve bir komplodur. Bu gencleri kullananlarin bir oyuncaklaridir bunlar. Olaya bu acidan bakmakta yarar var.Adi üzerinde "delikanli", yani kani deli...civil civil, yerinde duramayan, daima basarili, aktif ve hedefci olmak isteyen. Kendini, milletini ve yurdunu mutlu görmek icin canini bile heba etmeye hazir ve eden bir genclik cagi bu.

Bu genc degil suclu olan, bu gencleri kendi cikarlarina, VATAN+MiLLET+SAKARYA sloganlariyla kullananlardir suclu olanlar.Bu genclerin ne yaptiklari göz önüne getirilirse, birilerinin, bu ülkede karmasa, kardes kavgasi, kiyim cikartarak ortaligi bulandirmak, darbecilerin darbe yapmalari icin gerekce olusturmak istedikleri ortaya cikmaktadir.
Kisacasi darbe icin ortam hazirlamakti bu genclere düsen vazife. Bu gercegi, bu genclerde, halkimizda bilmiyor saniliyordu.Bu gencler suclu degil, bu gencleri kullanan darbeciler sucludurlar.
1. Türkiye´nin bircok vilayetinde bir gurup tarafindan ortaligin karistirilmak istenmesi,
2. Papaz cinayeti,
3. Dink suikasti4.
4. Yargitay suikasti
5. Kibris mitingleri6. Cumhuriyet mitingleriBugünkü muhtiranin geleceginin isaretleri idiler.Ogun sucsuzdur, onu suca iten darbecilerdir suclu olanlar.

Darbeciler muhtira ile TBMM ni yani Parlementoyu, yani halki hice saydiklari halde, bu ülkede "DARBEYE HAYIR !!!" diyen bir toplum yok.
Evet....
Bu genc degil,
Darbecilere HAYIR demeyen bu millet suclu...
Hem bu gencleri düsünürken, neden gecmiste gelip, gecen, öldürülen, asilan, dövülen, hapislerde süründürülen, yurt disina kacmaya zorlanan genclerimiz neden düsünülmüyor, anilmiyor birer örnek olarak ?
Unutmayin ki, bu ülke; bir ABD sömürgesi, mandasidir.

1922 yilinda yapilan anlasmalarla bu ülkenin istiklali ilk önce Fransiz+Ingiliz ittifakina

1938 de de ABD ye satilmistir. Ne zamanki bu sömürgenlerin sömürdükleri bu ülke ve bu ülkenin insanlari "sömürüye HAYIR !!" demisse, kellesi kopartilmistir.
Kelleleride kopartanlar her zaman Türk Ordusu icerisinden bazi darbeci generaller olmuslardir.
Yani ABD dogrudan dogruya mücadele etmez TÜRK´lerle..
Türklerin icerisinden satin alabildigi sivil ve askeri yandaslari ile Türklerin bagimsizlik isteklerini silah gücü ile bastirirlar.
ABD ye hizmet eden darbeciler sadece TSK icerisinde degil, Parlemento, Yargi, Egitim alanlarindada, Anayasa Mahkemesi, YÖK´te, Danistay´da, Yargitay´da..hatta ve hatta siyasi partilerdede yandaslari mevcuttur.
CHP´nin bir ABD Partisi oldugu..Pardon kuruldugu 1907 den beri isgalcilerin, sömürücülerin kurdugu bir Parti oldugu simdi ap-acik ortaya cikmadi mi ?
CHP ilk defa Berlin´de Alman Imparatorlugunun verdigi 30.000 altin karsiliginda Enver Pasa tarafindan Berlin´de kuruldu.
Anap, DYP ise; artik silahli darbeden korkuldugundan yani halkin karsi koymasindan korkuldugundan ötürü, darbeciler tarafindan ABD nin tavsiyesi ile biraraya getirildi ve DP adi altinda birlestirildi.

Su anda Türkiye´de ABD enteresselerini korumak icin ABD´ye hizmet edenler:

TSK(Bir kesim darbeciler),
YÖK(Bir kesim),
Anayasa Mahkemesi (Bir kesim),
Danistay (Bir kesim),
Yargitay (Bir kesim),
CYDD,
ADD,
MHP,
CHP,
ANAP,
DYP,
BTP

Bu gencleri suca iten bu kurum ve kuruluslardan hesap sorulmalidir degil mi ?

Hiç yorum yok: